Bemutatkozás

Az Ezer mosoly a Beteg Gyermekekért Alapítvány 2017-ben alakult!

Alapítványunk elsődleges célja a különböző betegségekben szenvedő gyermekek gyógyítását elősegítő orvosi műszerek és készülékek biztosítása az egészségügyi intézményekben, elsősorban kórházakban. Manapság szemmel látható a különböző kórházakban a műszerek, eszközök hiánya. Az alapítványunk arra törekszik, hogy az intézmények felszereltebbek legyenek.

Az Alapítvány kiemelt programja:

  • - Az orvosi eszközök, berendezések és műszerek segítése.
  • - A különböző betegségekben szenvedő gyermekek gyógykezelésének hozzájárulása.

Ezzel a lehetőséggel minden kórház élhet, ha az alapítványunkhoz fordul.

Céljaink megvalósításához telemarketinges munkatársaink is hozzájárulnak, telefonon történő adománygyűjtésük során. A támogató által felajánlott összeg vonatkozásában értéklevél is kérhető, mely az adományozásról szóló igazolás mellett számos információt tartalmaz az alapítvány tevékenységéről.

Adományaikat eljuttathatják csekken történő befizetéssel vagy banki átutalással az Ezer Mosoly Alapítvány számlájára! Pénzbeli adományok mellett természetbeni adományokat is szívesen fogadunk, melyeket az intézmények számára juttatunk el.

Ezen kívül Értéklevél formájában is lehet segítséget nyújtani, amely tartalmazza a dokumentumokat . MPL futárszolgálat kézbesíti az értéklevelet, kézbesítés előtt  telefonon keresztül időt, napot egyeztet. A felajánlott összeget a futárnak kell kifizetni.

Szükséges dokumentumok:

  • Együttműködési megállapodás
  • Adóigazolás a felajánlott összegről
  • Köszönőlevél

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat és bízunk benne, hogy a jövőben támogatóink körében tisztelhetjük önöket.


  Telephely: 1183 Budapest Gyömrői út 89.
Telefonszám: +36-20-224-1340 
E-mail cím: [email protected]
Adószám-Adó 1%: 18900833-1-43
Bankszámlaszám: OTP Bank: 11718000-22385972